This competition was launched to make Bentos known in Italy. Kitty's Kitchen and Semplicemente Pepe Rosa are the two blogs that have organized this competition. So now my review:
Asparagus pasta salad with antipasto
Ingredients:
50 g Pasta
each 3 piece green and white Asparagus
Cherry Tomatoes
Mini Mozzarella
Shallot
Parsley, Chives, Basil
Olive oil, Balsamic Vinegar, Honey, Pepper, Salt, Sugar
Preparation:
Peel the asparagus and cut into 2 cm pieces, then sprinkle with sugar and salt and bring about a hour. Then pour off the asparagus. The noodles cook according to instructions, let cool.
Peel and cut in cubes the scallion, mix it with oil, vinegar, honey, salt and pepper in a vinaigrette. Cut the tomatoes in half and add to the asparagus with the vinaigrette mix and add the noodles and mozzarella.
The main course was the salad in the lower bow. I decorated with parma ham and basil.
As a "starter" I packed up antipasti. On a bed of arugula were Valentinos (yellow mini-pumpkins) and cherry peppers are stuffed with cream cheese, sun-dried tomatoes and capers.
The "second gear" is a pickled egg (in red beet sauce) with Italian salami.
The "dessert" are fresh fruits. I have packed cherry, dragon fruit and kumquats.
The sweet highlight: strawbeery-pockies verry delicious
Enjoy your meal.
Hi Danii,
AntwortenLöschenyour bento is lovely, you succed in combine italian and asian ingredient, in a wonderful way.
Thank you very much for partecipate.
You are in our list: http://www.kittyskitchen.it/contest-via-col-bento.html
Elisa
Hi Elisa,
AntwortenLöschenI am pleased that you like my Bento. It was a great fun to make this Bento for your competition.
Ciao Danii
wow das bento sieht echt toll aus, ich würds sofort verdrücken^^
AntwortenLöschenIch kann dir versichern, dass wollten meine Kollegen auch. Allerdings hatte das Bento beim Transport etwas gelitten. Aber mittlerweile muss ich auf meine Bentos im Kühlschrank aufpassen. LG
AntwortenLöschenHey,
AntwortenLöschenwie macht man denn so ein tolles eingelegtes Ei? Oder hast du das gekauft?
LG!
Das Ei geht total einfach. Ein Ei ca 7 Minuten kochen, schälen und in heißen rote Beete Saft legen, abkühlen lassen und 2 Tage im Kühlschrank ziehen lassen. LG
AntwortenLöschenThis Bento is gorgeous!!!! So many different colors and shapes! it is truly a masterpiece..
AntwortenLöschenThank you very much, the bento was really well done and very tasty. HAND
AntwortenLöschenDein Bento sind aus wie gemalt, wunderschön!
AntwortenLöschenDanke für das Lob. Übrigens passiert mehr auf meinen eigentlichen Blog http://lecker-bentos-und-mehr.blogspot.com hier hatte ich mir nur eine englische Übersetzung für den Wettbewerb abgequält. ;-))
AntwortenLöschenWhat a gorgeous bento this is!
AntwortenLöschenYes you're right and it was very delicious ^.^
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